MENIU

FRF se delimitează de acţiunile masorului prins cu droguri

Foto: FRF

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că se delimitează de activităţile particulare ale masorului Gabriel Voicu, prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă heroină. FRF a specificat că îşi rezervă dreptul de a desface unilateral contractul de colaborare cu acesta.

"Federaţia Română de Fotbal se delimitează de faptele comise de Gabriel Voicu în ziua de 26 mai 2009, pe când se afla în timpul său liber, într-unul din cartierele Bucureştiului. Voicu este răspunzător de comportamentul său în particular, FRF neavând nici o implicare şi nimic în comun cu activitatea desfăşurată de acesta în afara programului de serviciu. Gabriel Voicu a lucrat pentru FRF ca masor, în regim de colaborare, din anul 2005, pe atunci la grupa de juniori născuţi în 1990, la propunerea şi sub comanda lui Iancu Guda. Ulterior, el a prestat servicii pentru FRF ocazional, adică numai atunci când lotul avea acţiuni de pregătire centralizată. Începând cu data de 29 mai 2009, Federaţia Română de Fotbal îşi rezervă dreptul de a desface unilateral contractul de colaborare dintre instituţie şi Gabriel Voicu", se arată în comunicatul FRF.

Gabriel Voicu, în vârstă de 44 de ani, masor la echipa naţionala "under 17" a României, a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă, în cartierul bucureştean Rahova, un kilogram de heroină contra sumei de 18.000 de euro. Gabriel Voicu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Voicu era recidivist, el fiind condamnat în 2006 la patru ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni.
Mai multe articole despre:
trafic droguri FRF recidivist