MENIU

FRF nu-l lasă pe Răzvan Lucescu la Urziceni!

La sugestia Naşului, Răzvan Lucescu întoarce spatele Ligii I

Mircea Sandu a anunţat că se opune ca selecţionerul să antreneze echipa campioană în returul Ligii I.  În plus, nici Răzvan Lucescu nu prea agrează propunerea Unirii, el întârziind cu răspunsul pe care trebuia să i-l dea lui Mihai Stoica.

Posibilitatea ca selecţionerul Răzvan Lucescu să fie antrenor interimar la Unirea Urziceni, pe durata returului actualei ediţii de campionat, este respinsă vehement de către cei de la Casa Fotbalului.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a simţit dator să ia poziţie în acest caz ipotetic, lansat pe piaţă de managerul general al Unirii, Mihai Stoica, acesta declarând la GSP TV: \"Am avut o discuţie cu Ionuţ Lupescu şi am stabilit că atibuţiile lui Răzvan sunt mult mai largi decât a antrena în meciurile echipei naţionale. Din punctul de vedere al FRF, nu se poate să antreneze şi Unirea Uziceni şi nici nu suntem de acord cu înteruperea contractului. Singura posibilitate ca Răzvan Lucescu să nu mai fie antenorul echipei naţionale este să propună rezilierea unilaterală a contractului. I-am spus deja lui Răzvan decizia noastră\".

Deşi Mihai Stoica susţine că FRF nu-i poate interzice selecţionerului să antreneze pe Unirea, nici Răzvan Lucescu n-a dat semne că ar agrea postul propus temporar la echipa campioană. El era aşteptat până luni seară să dea un răspuns Urziceniului, însă chiar şi Meme Stoica a recunoscut că probabil Răzvan a respins oferta, din moment ce răspunsul său încă nu a venit.