MENIU

FRF a semnat cel mai mare contract de promovare din istoria sa

Foto: NewsIn

Federaţia Română de Fotbal a semnat, miercuri, cel mai mare din contract de publicitate din istoria sa. Vechiul contract dintre FRF şi Bergenbier s-a încheiat, iar oficialii federaţiei au semnat un nou parteneriat, tot cu o companie producătoare de bere, Ursus.

Miercuri seară, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, conducerea FRF a semnat contractul de promovare cu Ursus, într-un spectacol cu jocuri de lasere şi cu imagini ale "tricolorilor" din toate timpurile. Noul sponsor va plăti FRF şase milioane de euro pentru următorii patru ani, acesta fiind cel mai bun contract de publicitate din istoria echipei naţionale.

"Am semnat un contract valabil pe patru ani, dar sunt sigur că această înţelegere se va prelungi. Vom convinge sponsorii să vină cu cât mai multe propuneri. Să sperăm că încheierea acestui parteneriat va fi un imbold şi pentru fotbalişti, iar astfel să ne calificăm la Campionatul Mondial din 2010", a declarat Mircea Sandu, preşedintele FRF, care a adăugat că fiecare tricolor va încasa 115.000 de euro, în cazul în care România se va califica la CM din 2010.

Prima este identică cu cea primită de jucătorii naţionalei pentru calificarea la EURO 2008. România se află pe locul 5 în Grupa a 7-a preliminară pentru CM, cu 4 puncte după trei meciuri disputate. Liderul grupei este Serbia, care a acumulat 9 puncte din 4 partide, la fel ca şi ocupanta poziţiei secunde, Lituania.
Mai multe articole despre:
bere FRF Ursus