MENIU

Freddie Mercury este "zeul muzicii rock", într-un top realizat de britanici

Foto: maxi-fond-ecran.com

Britanicii au decis: Freddie Mercury este zeul muzicii rock. The Mirror a publicat un sondaj realizat în Regat printre fanii acestui gen muzical, iar primul loc în clasament îi revine fostului solist Queen.

Freddie Mercury a rămas în inimile britanicilor, care-l ascultă şi la 17 ani de la moartea artistului. I-a fermecat pe mulţi nu doar cu vocea, ci şi cu stilul său nonconformist. Oriunde se ducea, atrăgea mulţimea ca un magnet. Iar trupa sa, Queen, a vândut până acum aproape o jumătate de miliard de albume.

Pe locul doi în topul "zeilor muzicii rock", este chiar regele Elvis Presley. Pentru britanici, şi nu numai, Elvis este nemuritor. Sunt mulţi care cred chiar că regele rock'n rolll-ului şi-a înscenat moartea şi acum trăieşte departe de celebritate.

Jon Bon Jovi, solistul trupei americane Bon Jovi, este al treilea în clasamentul publicat de The Mirror. Dovadă a faptului că este iubit şi apreciat, Jon Bon Jovi a umplut anul trecut stadioanele în cadrul turneului mondial, din care trupa sa a câştigat peste o sută de milioane de euro.