MENIU

Franţa - 14 meciuri au fost amânate din cauza vremii nefavorabile

Foto: img174.imageshack.us

Mai multe meciuri de fotbal din Franţa au fost amânate din cauza zăpeţii şi a gerului pătrunzător, ele urmând să fie reprogramate de Comisia pentru Competiţii, după cum a anunţat, astăzi, Liga Profesionistă franceză.

Partida Valenciennes-Caen, din etapa a 20-a a Ligue 1, care trebuia să se joace sâmbătă, a fost amânată pentru că suprafaţa de joc este îngheţată şi nu se poate juca, meciul urmând să fie reprogramat.

Alte 5 meciuri din liga a II-a franceză au fost amânate din cauza ninsorilor abundente şi a frigului din Franţa, partide ce trebuiau să se joace vineri seară: Chateauroux-Angers, Sedan-Troyes, Dijon-Amiens, Reims-Strasbourg şi Metz-Ajaccio.

De asemenea, alte 8 jocuri din ligile inferioare vor fi reprogramate de forurile franceze: Calais-Niort, Laval-Beauvais, Libourne/Saint Seurin-Entente, Croix Savoie-FC Paris, Louhans-Sete, Pacy sur Eure-Gueugnin, Cassis-Creteil şi Bayonne-Istres.

Condiţiile meteorologice au creat probleme în Franţa şi în timpul meciurilor din cupă, disputate săptămâna trecută, când partidele Olympique Lyon-Concarneau şi Ponit de Roide Vermondans-Ajaccio au fost amânate.
Mai multe articole despre:
Franţa amânare