MENIU

Fotografia dură cu maşina după un accident grav, postată de o mamă. Importanţa scăunelului

O mamă a decis să facă publice fotografiile maşinii sale după un accident extrem de grav, sperând ca astfel să îi convingă şi pe alţi părinţi de importanţa utilizării unui scăunel de maşină pentru copii. 

"Băieţii mei au scăpat fără o zgârietură, dar medicii mi-au spus că ar fi putut fi foarte diferit dacă n-aş fi stat cele două minute în plus ca să mă asigur că au toate centurile închise cum trebuie". "Eu o să fiu bine, copiii mei sunt bine, tot restul se poate înlocui".

Jenna Casado Rabberman a scris mesajul acum câteva luni, când s-a produs accidentul, dar imaginea puternică este virală abia acum. Femeia spune că speră ca fotografia să salveze vieţi.

"De asta închizi toate centurile bine corect, de fiecare dată. Chiar şi atunci când ţipă că centurile sunt prea strânse. Chiar dacă se plâng de centura din jurul pieptului sau că stau cu scăunelul în direcţia inversă de mers. Ne-am oprit să iau lapte câteva minute, pe drumul de la grădiniţă spre casă. Eram la câteva minute de casă. O altă maşină a intrat în noi. Nu te aştepţi niciodată să ţi se întâmple ţie", a mai scris femeia.

Mai multe articole despre:
0 accident copii maşină scaun de maşină