MENIU

Fotbal feminin: "Tsunami" de goluri! 23-0, rezultatul unei partide din faza preliminară a CE, under 17!

Foto: sulekha.com

Rezultat şoc în mini-turneul de calificare la CE din 2009/2010, under 17, la fotbal feminin. Selecţionata Elveţiei a zdrobit pur şi simplu reprezentativa similară a Georgiei, scor 23-0!

Partidă de coşmar pentru junioarele din Georgia, la chiar primul meci din grupa a 2-a a mini-turneului de calificare la CE under 17. Au încasat 23 de goluri din partea elveţiencelor, primul în minutul 3, ultimul în minutul 81, ceea ce însemnă o medie de un gol la 3 minute! Aproape sigur georgiencele nu au avut altceva de făcut în acest meci decât să repună foarte des mingea de la centru.

Şi România este prezentă la mini-turneul de calificare, în grupa 5-a, alături de Polonia, Bulgaria şi Belgia. Primul meci, pe 22 octombrie, în compania belgiencelor.

CE under 17 la fotbal feminin se va disputa între 22 şi 26 iunie la Nyon, în Elveţia. Faza preliminară a competiţiei este formată din două etape. În prima etapă, se dispută meciuri în 10 grupe formate din câte patru echipe, iar câştigătoarele grupelor merg mai departe alături de 6 dinte cele mai bune echipe de pe locurile 2. Cele 16 echipe calificate în faza următoare vor fi împărţite apoi în patru grupe, iar învingătoarele se califică la turneul final.  
Mai multe articole despre:
Fotbal feminin gol Under 17