MENIU

Fostul rapidist Adefemi a semnat un contract cu gruparea franceză Boulogne

Foto: http://www.cbc.ca

Fostul fundaş al Rapidului, Olubayo Ademfemi, s-a transferat, vineri, din postura de jucător liber de contract la echipa nou promovată în Ligue 1, Boulogne-sur-Mer, cu care a semnat o înţelegere valabilă până în 2012, informează site-ul clubului.

Internaţionalul nigerian în vârstă de 23 de ani a fost legitimat ultima dată la formaţia autriacă Rheindorf Altach, la care a încercat să se transfere deşi se afla sub contract cu gruparea giuleşteană.

Olubayo Ademfemi s-a transferat de Rapid în vara lui 2008 din postura de jucător liber de contract, semnase o înţelegere până în 2012, însă a jucat pentru formaţia din Giuleşti doar în turul campionatului. În iarnă, acesta a motivat că are probleme cu viza şi nu s-a prezentat la reunirea lotului, însă după aproximativ o lună, a fost prezentat oficial la echipa austriacă de prima ligă, SC Rheindorf Altach, cu care a semnat un contract până în vară.

În luna martie, jucătorul nigerian a revenit pentru o scurtă perioadă în România şi s-a antrenat cu echipa a doua a Rapidului, dar în cele din urmă s-a reîntors în Austria.

Pe data de 9 a lunii curente, după un lung proces în care au fost implicaţi Adefemi, clubul Rapid şi Rheindorf Altach, fotbalistul nigerian a fost declarat de FIFA jucător liber de contract.
Mai multe articole despre:
Rapid transfer Boulogne Altach