MENIU

Fostul jucător de tenis Florin Segărceanu a devenit un pasionat practicant de golf. VEZI IMAGINI

Singura femeie pilot din România şi pasiunea pentru golf a lui Florin Segărceanu, la SPORT pe NET
Foto: florinsegarceanu.ro

Fostul tenisman Florin Segărceanu este acum un jucător înfocat de golf! Sportul cu crosa a devenit o parte importantă din viaţa sa şi nu trece nici măcar o săptămână fără să fie prezent pe terenul de golf.

Pasiunea lui Segărceanu pentru golf a început acum zece ani. De atunci, el se antrenează de două ori pe săptămână, chiar şi atunci când merge în vacanţă.

Crosa nu a înlocuit însă racheta definitiv. Se implică în continuare în lumea tenisului şi este dezamăgit de situaţia materială proastă de la noi din ţară. Are însă speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi în viitor.

Tot la SPORT pe NET vi-l prezentăm pe cel mai sexy pilot de raliuri de România. Alina Carmina Bunica este, în acest moment, singura femeie pilot din Campionatul Naţional de Raliuri!

Alina şi-a început cariera de pilot la karting, unde a devenit campioană naţională şi apoi a fost singurul reprezentant al României la campionatul mondial din Dubai.

După karting, a trecut la raliuri, şi nu la monoposturi, aşa cum era de aşteptat. Anul acesta concurează pentru echipa Jack Daniels Hiparion, unde este coechipieră cu campionul naţional din 2008, finlandezul Jarkko Miettinen. Mai multe despre cum a reuşit Alina într-o lume a bărbaţilor aflaţi la SPORT pe NET.

 

Nu îl rataţi nici pe pilotul-cascador-snowboarder-skateboarder! Ken Block mănâncă adrenalină la micul dejun.

SPORT pe NET este o producţie web tv marca REALITATEA.NET, prezentată de Claudia Chira, care vă oferă săptămânal reportaje exclusive din lumea sportului, dar şi interviuri cu personalităţi pasionate de sport. Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre cu privire la SPORT pe NET la adresa penet@realitatea.net.