MENIU

Fostul iubit al Elenei Băsescu, implicat într-un grav accident rutier pe Şoseaua Kiseleff

Foto: RTV
Foto: hi5.ro
Două autoturisme s-au ciocnit violent pe Şoseaua Kiseleff
Accident grav pe Şoseaua Kiseleff din Capitală

Două maşini s-au ciocnit violent sâmbătă în jurul orei 17.30 pe Şoseaua Kiseleff. Patru persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Elias. Unul dintre şoferii implicaţi în accident se pare că este fostul prieten al Elenei Băsescu, potrivit unor surse din Poliţie.

Cele două maşini implicate în accidentul de pe Kiseleff, un Renault şi o limuzină Bentley, se îndreptau dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, cei doi şoferi şicanându-se în trafic, a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, cele două maşini s-au ciocnit, apoi s-au răsturnat. Cei patru pasageri, doi copii şi părinţii lor, cetăţeni canadieni, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Elias.

Un culoar al şoselei a fost blocat din cauza accidentului.

Limuzina Bentley implicată în accident era condusă de Ionuţ Daniel Gheorghe, fostul prieten al Elenei Băsescu

Şoferul limuzinei Bentley implicată în accident ar fi Ionuţ Daniel Gheorghe, despre care ziarele au scris că ar fi fost prietenul Elenei Băsescu, au declarat surse din Poliţie. "Mi-a tăiat faţa, nu am putut să-l evit. Eu mergeam pe banda unu, aveam viteză legală şi nu am putut să îl evit. Nu l-am lovit în spate, ci în lateral", a declarat Ionuţ Gheorghe.

Ionuţ Daniel Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă şi drept "Joe", este un tânăr om de afaceri care a fost fotografiat de multe ori în compania Elenei Băsescu, el însuşi postând pe contul de Hi5 fotogografii cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu.

Ionuţ Daniel Gheorghe şi Elena Băsescu şi-au petrecut împreună Revelionul şi câteva week-end-uri în străinătate.

Mai multe articole despre:
accident şofer maşină pasageri Şoseaua Kiseleff