MENIU

Fostul deputat Anca Constantinescu, cunoscută sub porecla Ciocu' mic, a fost huiduită de protestatari la sediul PD-L

Foto: REALITATEA.NET
Anca Constantinescu a fost fluierată şi huiduită de sindicaliştii adunaţi în faţa sediului PD-L

Fostul deputat Anca Constantinescu a fost huiduită de sindicalişti care au protestat miercuri în faţa sediului PD-L. Protestatarii s-au enervat când aceasta a intrat în curtea sediului la volanul unui Mercedes SLK.

"Ciocu Mic, ia uite-o cum vine, în Merţan. Huăăăăă", a strigat unul dintre protestatari. Apoi, mai mulţi sindicalişti au început să fluiere şi să  huiduiască, în timp ce Anca Constantinescu încerca să intre cu maşina în curte.

Fostul deputat democrat-liberal, Anca Constatinescu, a fost poreclită "Ciocu Mic" după ce a strigat la colegii din Opoziţie "Ciocu mic, că acum noi suntem la Putere".

Anca Constantinescu s-a aflat în atenţia presei şi în timpul campaniei electorale pentru parlamentare din cauza unui incident în care a fost implicat şi conservatorul Marius Marinescu. Cei doi candidaţi şi-au aruncat paharele cu apa în faţă, în timpul unei emisiuni TV.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=548256&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=548256
Mai multe articole despre:
proteste sindicalişti PD-L Anca Constantinescu