MENIU

Footbal Manager 2010 se lansează pe 30 octombrie - VEZI GALERIE DE IMAGINI

Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Football Manager 2010 oferă o nouă interfaţă pentru utilizator.

Faimoasa serie de simulatoare de management fotbalistic, Footbal Manager, produsă de Sports Interactive, revine în forţă. TNT Games, distribuitorul oficial al jocului Football Manager 2010 în România, în parteneriat cu publisher-ul SEGA, a anunţat că noul simulator de management fotbalistic va fi lansat în România pe 30 octombrie 2009, simultan cu restul Europei.

După ce Football Manager 2009 s-a vandut în peste 1.000.000 de exemplare în întreaga lume şi a fost jucat în medie câte 240 de ore de către fiecare jucător, Sports Interactive a colaborat îndeaproape în 2009 cu comunitatea Football Manager, pentru a implementa îmbunătăţiri importante în FM 2010. Iată câteva dintre aceste îmbunătăţiri:

- Tactics Creator le permite jucătorilor să se asigure că echipa joacă exact aşa cum şi-au propus, în special prin introducerea posibilităţii de a "striga" de pe margine, precum şi de a realiza rapid modificări de ordin tactic pentru a schimba instantaneu stilul de joc al echipei.

- Echipa de producţie a colaborat cu antrenori şi cu cei mai respectaţi tacticieni independenţi din comunitatea Football Manager pentru a oferi un nou set de opţiunie tactice predefinite, în timp ce controlul clasic prin "slidere" este disponibil în continuare.

- Feedback îmbunătăţit în urma meciurilor: jucătorul este mult mai bine informat în ceea ce priveşte defectele sau punctele forte din jocul echipei sale. Noua opţiune Match Analysis le permite jucătorilor să vadă exact unde au avut loc pasele, driblingurile, faulturile, interceptările şi şuturile tuturor jucătorilor de pe teren. Managerii pot analiza informaţia atât live, în timpul meciului, cât şi după fluierul de final, pentru a putea lua decizii bine informate şi a le implementa imediat.

- Football Manager 2010 oferă o nouă interfaţă pentru utilizator, cu opţiunea de a alege între nunanţe închise şi deschise. De asemenea, navigarea în meniuri a fost complet regândită, astfel încât profunzimea caracteristică seriei Football Manager să le fie acum mult mai accesibilă noilor jucători.

- Un Data Editor complet nou permite adăugarea de noi divizii în ligile prezente deja în joc, precum şi adăugarea unor ligi întregi. Astfel, informaţia din joc poate fi adusă la zi mult mai uşor şi gratuit.

- După debutul modului 3D pentru vizualizarea meciurilor în Football Manager 2009, FM2010 oferă o nouă variantă, cu AI îmbunătăţit, peste 100 de animaţii noi pentru perspectiva 3D, noi stadioane, public diversificat în tribune, degradare realistă a gazonului, iluminare îmbunătăţită şi o experienţă de meci autentică.

Football Manager 2010 este creat de studiourile Sports Interactive, este publicat de SEGA, şi va fi disponibil în România, în variante PC/Apple Mac şi PSP.

Mai multe articole despre:
fotbal games TNT games AI Sega