MENIU

Flutur: Parlamentarii PD-L vor vota Cabinetul lui Croitoru

Foto: radiotop.ro

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat că parlamentarii PD-L vor fi prezenţi miercuri în plenul reunit şi vor vota în unanimitate Cabinetul propus de premierul desemnat Lucian Croitoru.

Gheorghe Flutur a declarat la ieşirea din şedinţa din Biroul Permanent Naţional al PD-L, că pe 4 noiembrie, toţi parlamentarii demorcat-liberali vor vota în unanimitate susţinerea cabinetului Croitoru.

Pe ordinea de zi a BNP al PD-L s-a mai discutat şi bugetul pe 2010, Gheorghe Flutur declarând că se va ţine seama de toate termenele şi toate angajamentele care s-au discutat cu FMI şi UE pe tema bugetului pentru anul viitor.

Theodor Stolojan declarase duminică că bugetul pe anul viitor este gata şi că, după votul de învestitură a Cabinetului Croitoru, noul buget poate fi supus aprobării.

Despre membrii Cabinetului primului ministru desemant, lideri din PD-L susţin că Lucian Croitoru nu va schimba niciun nume de pe lista miniştrilor propuşi care au fost audiaţi, săptămâna trecută, în comisiile parlamentare, chair dacă majoritatea au primit aviz negativ din partea acestor comisii.

De cealaltă parte preşedintele liberal, Crin Antonescu, a declarat că îi va solicita preşedintelui Traian Băsescu să facă noi consultări pentru desemnarea unui alt Guvern decât cel propus de Lucian Croitrou.