MENIU

Flutur: Liberalii dau tot mai multe semnale că vor un guvern cu PD-L

Gheorghe Flutur

Se pare că ceea ce forma odată \"coaliţia de campanie\" PSD - PNL - UDMR s-a dizolvat. Mai mult, ar exista foarte multe semnale de la liberali care vor un guvern cu PD-L, susţine vicepreşedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur.

\"Sunt foarte multe semnale de la liberali care arată că se doreşte un Guvern cu PD-L-ul pentru că mulţi oameni de acolo sunt de calitate şi oameni care înţeleg mesajul electoratului. Dacă anul trecut liberalii au refuzat un guvern cu noi, acum văd tot mai multe voci care iau în calcul acest lucru\", a spus Gheorghe Flutur, într-un interviu acordat rfi.ro.

În plus, susţine democrat-liberalul, coaliţia de campanie PSD - PNL - UDMR s-a dizolvat odată cu pierderea alegerilor de către favoritul lor, Mircea Geoană, motiv pentru care toate partidele trebuie să-şi regândească strategia.

\"PD-L-ul este deschis pentru un Guvern de centru-dreapta\", a continuat Flutur.

Întrebat cum priveşte declaraţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, care spunea, miercuri seară, că ar accepta postul de prim-ministru, dar nu într-un \"guvern-marionetă\", Gheorghe Flutur a răspuns : \"La supărare, omul spune orice. Premier trebuie să desemneze constituţional preşedintele României\".