MENIU

Florin Prunea nu va mai fi delegat ca observator la meciurile din Liga I

Foto: www.newsin.ro

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, nu va mai fi delegat ca observator la partidele din Liga I până la clarificarea situaţiei privind scandalul de corupţie din arbitraj, a declarat miercuri preşedintele FRF, Mircea Sandu.

"Numele lui Prunea nu apare decât în presă, în cazul lui nu e nimic oficial. Am vorbit cu el şi s-a luat decizia să nu mai fie observator la jocurile din Liga I, până la clarificarea situaţiei. Activitatea sa din Departamentul de Relaţii Internaţionale se va desfăşura totuşi normal", a declarat Mircea Sandu, la Realitatea TV.

Florin Prunea a confirmat, pentru NewsIn, că a purtat o discuţie cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, în urma căreia a fost luată hotărârea ca oficialul să nu mai fie observator la jocurile din Liga I.

În urma scandalului de corupţie de arbitrajul românesc au fost reţinuţi patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, împreună cu câţiva apropiaţi, el fiind acuzat de dare de mită. De asemenea, în arestul poliţiei se mai află şi preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, acuzat de dare de mită. Miercuri, procurorii DNA Piteşti au decis să emită un mandat de arestare pentru 24 de ore şi pentru arbitrul asistent Marcel Savaniu, în timp ce Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos şi Marcel Lică sunt şi ei cercetaţi în acest caz.