MENIU

Florin Negruţiu: M-am săturat de independenţi

Foto: Gândul

„În timpul meu liber, fac ce vreau!“ Cu acest răspuns opărit, doamna Ana Maria Pătru, vicepreşedintă a Autorităţii Electorale Permanente şi membră a Biroului Electoral Central, nu numai că a doborât un nou record naţional al tupeului, dar a reuşit să-i facă şi pe acei câţiva români care s-au dus la vot să se întrebe ce dracu au căutat ei în toată această mascaradă. Până şi ultraşii politici trebuie să fi înţeles că poziţia doamnei Pârvu echivalează cu cea a unui arbitru de fotbal şi că este ceva putred dacă după meci arbitrul merge la chef cu una dintre echipe.

Chefuind cu PD-L la restaurantul Pescăruş, imediat după închiderea urnelor, această doamnă, al cărei rol ar fi trebuit să fie acela de judecător neutru în procesul electoral, a compromis grav ideea de alegeri libere.

Răul comis de d-na Pârvu este la fel de grav ca cel făcut, în 2004, după turul întâi al prezidenţialelor, de preşedintele BEC, Emil Gherguţ, care se trezise să-l atace, cu o irespon­sa­­bilitate veselă, pe candidatul Traian Băsescu. Bălmăjeala senilă de atunci a gherguţului i-a servit perfect d-lui Băsescu: lumea a înţeles că Adrian Năs­tase fura alegerile şi că dl. Băsescu avea dreptate să ceară destituiri şi arestări în Biroul Electoral. Şi atunci, de ce n-a recuzat-o, duminică seara, dl. Băsescu de la masă pe gherguţa de tip nou?!

 

Citeşte mai mult 

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu BEC PD-L