MENIU

Florin Hebean a câştigat excursia la Lisabona, oferită de REALITATEA.NET şi Interra

Foto: REALITATEA.NET

Un cititor REALITATEA.NET pleacă de Paşti la Lisabona! Asta pentru că ne-a trimis cea mai reuşită relatare de vacanţă şi cele mai frumoase fotografii. Florin Hebean, din Vinţu de Jos, beneficiarul excursiei oferită de Vacanţe.realitatea.NET şi Interra, va sta cinci zile în Oraşul Luminii.

Florin Hebean, din Vinţu de Jos, beneficiarul excursiei oferită de Vacanţe.realitatea.NET şi Interra, va sta cinci zile în Oraşul Luminii.

Pentru a câştiga generosul pachet turistic, a trebuit să ne povesteşti cea mai interesantă vacanţă pe care ai avut-o şi să ne trimiţi fotografii din locurile care te-au impresionat cel mai mult.

La Lisabona, Florin va pleca cu prietena şi, pe lângă obiectivele turistice clasice, intenţionează să viziteze şi stadionul echipei Benfica.

"În fiecare săptămână se sărbătorea câte ceva iar felul spaniolilor de a sărbători mi-a plăcut tare mult, fel şi fel de tradiţii şi obiceiuri păstrate din cele mai vechi timpuri. În cele doua luni în care am stat pe tărâmul Iberic am avut ocazia de a vizita şi alte părţi ale ţării datorită prietenului meu care m-a purtat atât cât a putut şi el. Am avut ocazia de a vedea oraşe de care numai la televizor auzisem (sunt un mare fan al fotbalului spaniol şi mai ales al Barcelonei): Alicante, Valencia şi în special Barcelona - oraşul la care visam încă de mic.

Scurta mea şedere în Spania a fost o experienţă unică, am luat contact cu obiceiuri şi tradiţii care de care mai interesante, am vizitat locuri minunate ce poate doar o data în viaţă ţi-e dat să le vezi şi am cunoscut oameni cu care am păstrat legatura şi care pot zice că mi-au devenit prieteni. Dupa două luni în care m-am distrat şi am admirat locuri extraordinare m-am întors acasă, mai precis la facultate să dau examenul la MS (matematici speciale) şi îi mulţumesc domnului profesor şi acum pentru că din cauza lui am ajuns să văd locuri superbe. Am plecat cu speranţa că într-o zi voi reveni şi pot să afirm cu tărie că Spania este una dintre cele mai frumoase ţări ale Europei mai ales prin frumuseţea obiceiurilor şi tradiţiilor".

Îi dorim lui Florin mult succes la examene, după excursia de la Lisabona!

 

Mai multe articole despre:
concurs Lisabona vacanţă