MENIU

Fiul lui Sorin Roşca Stănescu va afla acuzaţiile săptămâna viitoare

Foto: Realitatea TV

Fiul ziaristului Sorin Roşca Stănescu, împotriva căruia procurorii au început urmărirea penală, va afla acuzaţiile oficial săptămâna viitoare, el fiind învinuit, potrivit Realitatea TV, de omor din culpă în urma accidentului mortal de pe 27 decembrie.

Stănescu este învinuit de omor din culpă şi urmează să afle oficial acuzaţiile săptămâna viitoare.

Iniţial, prietena lui Mircea Stănescu şi-a asumat accidentul de sâmbătă seara. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzată de ucidere din culpă, însă, în urma audierilor martorilor, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei acesteia în cea de favorizare a infractorului, respectiv a lui Mircea Stănescu.

Accidentul în care a fost implicat autoturismul cu numărul B 81 SNT, înmatriculat pe numele lui Mircea Stănescu, a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17.45, poliţiştii având suspiciuni că fiul jurnalistului s-ar fi aflat la volanul maşinii, deşi accidentul a fost asumat de o femeie.

Victima - un bărbat în vârstă de 40-45 de ani - traversa strada Cpt. Av. Alexandru Şerbănescu, în dreptul intersecţiei cu strada Căpâlna, în zona indicatoarelor de trecere pentru pietoni şi pe marcajul pietonal, moment în care a fost lovită de autoturismul Mercedes, fiind aruncată 20 de metri.
Martori ai accidentului au chemat ambulanţa şi le-au declarat poliţiştilor că la volan se afla un bărbat, şi nu o femeie.