MENIU

Firea, autodenunț politic față de racolările din PSD

Gafă! Firea s-a prezentat drept "primarul general al României", în faţa unor oficiali europeni

Firea, autodenunț politic față de racolările din PSD! Gabriela Firea a postat, joi seară, un mesaj pe Facebook, intitulat „autodenunţ politic” în care susţine, că nu a fost martoră la evenimentul unde s-au pus la cale racolărilor actuale din PSD, așa cum s-a speculat în spațiul public, și că detestă trădarea.

Firea, autodenunț politic față de racolările din PSD!  -„Detest trădarea şi nu pot empatiza cu cei care îşi găsesc justificări pentru trădare. Şi tacită, şi învăluită în metafore, trădarea tot trădare este. Sunt şi voi fi alături de familia mea politică - o mică Românie. Sunt şi voi fi dornică să contribui la un pic mai bine pentru fiecare român în parte. Nu văd nicio scuză pentru cei care caută să scoată profit personal din momentele dificile ale altora'', mai scrie vicepreşedintele PSD.

Mai mulţi lideri social-democraţi au transmis, joi seară, mesaje în care condamnă „dezertorii” din rândul partidului.

Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă au anunţat, miercuri, că au demisionat din PSD şi s-au înscris în ProRomânia, partidul fondat de Victor Ponta.

Dobre a spus că un singur om a confiscat Guvernul şi Parlamentul şi realizează legi în interes personal, arătând că nu are ce să reproşeze foştilor colegi din organizaţia de la Constanţa pe care i-a anunţat înainte de a face acest gest, fără a transmite acest lucru însă şi celor din conducerea naţională a partidului.

Mircea Titus Dobre a fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu şi Tudose, el fiind totodată şi purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.

Mai multe articole despre:
PSD racolari firea autodenunț politic