MENIU

Fiorentina a anunţat că Mutu va fi supus joi unor investigaţii medicale

Foto: NewsIn

Formaţia italiană Fiorentina a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că atacantul român Adrian Mutu este aşteptat să revină la Florenţa în cursul zilei de joi, când va fi consultat de echipa medicală a clubului.

"Având în vedere zvonurile legate de starea fizică a lui Adrian Mutu, Fiorentina precizează că jucătorul va rămâne la dispoziţia echipei naţionale a României până după meciul de diseară, urmând ca în ziua următoare să revină la Florenţa. După sosire, acesta va fi supus unor investigaţii medicale, apoi clubul va comunica oficial care este adevărata stare a lui Adrian Mutu. Până în acest moment, orice speculaţie privind tipul accidentării nu are niciun fundament", se arată într-un comunicat oficial al Fiorentinei.

Adrian Mutu a ratat partida de miercuri cu Austria din cauza unor probleme la genunchiul stâng. Jucătorul Fiorentinei resimţea dureri la genunchiul stâng, acolo unde a mai fost accidentat, iar în urma unui control efectuat miercuri dimineaţă s-a constatat că atacantul nu va putea evolua în jocul cu Austria.

Meciul dintre Austria şi România s-a disputat miercuri, la Klangenfurt, ia România a pierdut cu 2 la 1.