MENIU

FINALA MASTERCHEF 2014. Poveste TRISTĂ a câștigătoarei MASTERCHEF

Jesica Zamfir

FINALA MASTERCHEF 2014. Jesica Zamfir este castigatorul titlului de MasterChef si al marelui premiu in valoare de 50.000 de euro.

FINALA MASTERCHEF 2014. Intrebata ce va face cu acest premiu, Jesica a marturisit: „Voi investi banii, in primul rȃnd, in pregatirea mea pe mai departe. Vreau sa mai fac cursuri si sa invat cat mai multe, pentru a fi bine pregatita pentru ce va urma. Ma gandesc intens sa-mi deschid un restaurant”.

Pe numele sau real Mihaela Georgeta Zamfir, tanara din Ploiesti este mama unui baietel de 2 ani. Castigatoarea a locuit 8 ani în Sevilla, unde spaniolii au alintat-o Jesica, scrie masterchef.protv.ro. 

Acum, la intoarcerea in tara, urmeaza cursurile Facultatii de Litere, Sectia de Engleza-Franceza. Jesica nu a urmat niciun curs gastronomic, insa e pasionata de gatit: „Ma deosebesc de alti bucatari prin inventivitate, prin faptul ca nu repect reteta exacta si ca am curaj sa adaug si sa exclud ingrediente. Pe langa bucataria din sudul Spaniei, imi place sa combin gusturi din bucataria araba (marocana) si indiana. Ma fascineaza, de asemenea, abundenta de savoare a bucatariei braziliene”.