MENIU

FINAL: Oţelul Galaţi - Farul Constanţa 2-0

Foto: www.romanialibera.ro

Oţelul Galaţi s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Farul Constanţa, în etapa a 26-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi - Farul Constanţa 2-0

Componenţa echipelor:

Oţelul Galaţi: Kolev - Râpă, Sârghi, Jelev, S. Ilie - Ibeh, Bourceanu, Avram (Giurgiu 46), Elek (Gado 57) - M. Pena (Tănasă 76), L. Iorga. Antrenor: Petre Grigoraş.

Farul Constanţa: G. Curcă - Măţel, Pahor, Rastovac, G. Mendy - Fl. Pătraşcu, Ben Teekloh - Băcilă (Nanu 69), Cl. Voiculeţ, Gerlem (Pantelie 61) - Chico (Alibec 87). Antrenor: Lucian Marinof.

Arbitri: Ionel Ivan - Bogdan Velicu, Florin Păunescu.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+2 Ionel Ivan a pus capăt partidei. Scor final 2-0.

Min. 63 După gol, constănţenii au devenit mai incisivi. După ce au scăpat pe contraatac, Băcilă a încercat să-l învingă pe Kolev de la 16 metri, dar bulgarul a respins în corner (min. 62). La lovitura de colţ, Pahor a primit mingea în centrul careului mic, dar a trimis doar în bară, iar Oţelul rămâne în avantaj.

Min. 55 Gălăţenii cer penalty, acuzând că Pahor a respins mingea cu mâna la un şut de la 18 metri al lui Giurgiu, dar centralul Ionel Ivan a lăsat jocul să continue.

Min. 33 Jelev l-a lansat excelent pe Pena, iar acesta din urmă a trimis un lob peste Curcă, dar şi peste poarta Farului.

Min. 28 Farul are a doua ocazie în acest meci. După ce în primul minut Gerlem nu a reuşit să-l învingă le Kolev în situaţie de unu la unu, Pătraşcu a fost şi el aproape de gol, când un şut al său de la 20 metri a trecut puţin peste poarta gazdelor. 

Min. 15 Elek reuşeşte să-i fure o minge lui Rastovac, intră în careu, singur cu Curcă, însă în loc să-i paseze lui Pena, mai bine plasat, a preferat să încerce singur să finalizeze şi a fost blocat de portarul oaspeţilor.

Min. 5 Jelev (Oţelul) a fost foarte aproape de deschiderea scorului, un şut al său de la 40 de metri lovind doar transversala porţii apărate de George Curcă.