MENIU

Final/Dinamo - Pandurii Tg.Jiu 3 - 0

Foto: NewsIn

Dinamo a învins Pandurii Tg.Jiu cu scorul de 3-0 prin golurile marcate de Marius Niculae (2), Claudiu Niculescu (29) şi Ianis Zicu (92), în ultima partidă a etapei a 18-a.

Componenţa echipelor:

Dinamo: Lobonţ - Diabate, Moţi, Tamaş, Scarlatache - N\'Doye, Cristea ( Mitea 46), Dănciulescu, Torje (Zicu 82) - Niculescu (Izvoranu 67), M.Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Pandurii Tg.Jiu: Stanca - Rusu, Rus, Chibucultean, Cardoso - Stancu (Hidişan 64), Vrancea, Păcurar (Iordache 47), Stângă, Vasilache (Luţu 75), Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu.

Arbitri: Lucian Dan - Sorin Caia, Daniel Demetrescu

Observatori: Romeo Paşcu, Cornel Sorescu.

Min 2: Marius Niculae (Dinamo) deschide scorul cu o lovitură de cap din centrul careului din centrarea lui Scarlatache de pe dreapta.

Min 29: Claudiu Niculescu (Dinamo) marchează golul doi. Cristea bate cornerul în marginea careului mic de unde Niculescu reia cu capul pe lângă Stanca.

A început repriza a doua.

Min 56: Prima ocazie importantă a echipei Pandurii. Lovitură liberă din lateral stânga, de la 30 de metri, se execută o schemă, dar dinamoviştii resping.

Min76: Niculae mai înscrie un gol, după ce Stanca respinge în faţa porţii, dar golul este anulat pe motiv de offside.

Min 92: Zicu (Dinamo) a înscris din faţa porţii goale, după care a izbucnit în lacrimi. Zicu a revenit pe gazon după aproximativ 11 luni de pauză, cauzată de o accidentare gravă la genunchi.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Etapa a 18-a Pandurii Tg.Jiu