MENIU

FINAL / Dinamo - CS Otopeni 0-0

Foto: NewsIn

Dinamo a obţinut doar o remiză, 0-0, în meciul disputat, duminică, pe teren propriu, împotriva penultimei clasate, CS Otopeni, din etapa a 20-a a Ligii I

Dinamo - CS Otopeni 0-0

Componenţa echipelor:

Dinamo: Lobonţ - Scarlatache, Tamaş, Moţi, Zie Diabate - Torje (Zicu 79), N’Doye, Ad. Cristea (Mitea 58), Boştină (Cl. Niculescu 46) - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

CS Otopeni: Cr. Munteanu - L. Ivan, Diogo, Rada, Vitinha - Nasser (Cr. Constantin 75), Pârvu, Caramarin (B. Panait 63), V. Negru, Lazici - Kalle (Drăghici 67). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Arbitri: Marius Avram - Cătălin Savu, Irina Mîrţ;

Observatori: Nicolae Pantea, Gheorghe Nedelescu.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren purtând, peste echipamentul de joc, tricouri cu fotografia unui băieţel şi pe care era imprimat mesajul "Salvaţi-l pe Ştefănuţ". Iniţiativa dinamoviştilor are menirea de a ajuta un copil de 3 ani, diagnosticat cu Beta Talasemie majoră, o boală gravă a sângelui, şi care are nevoie de un transplant de măduvă. Copilul care are nevoie de ajutor s-a aflat şi el la meci, portarul dinamovist Bogdan Lobonţ intrând pe teren purtându-l în braţe. Încasările de la partida cu CS Otopeni vor fi donate familiei lui Cristian Ştefan.

A început meciul.

Min. 23 Vitinha îi salvează pe oaspeţi respingând din centrul careului mic un balon trimis cu capul de dinamovistul Moţi, după o centrare de pe stânga.

Min. 26 Este rândul portarului Cristian Munteanu să se opună deschiderii scorului, reuşind o intervenţie inspirată în faţa lui Dănciulescu, scăpat din marcaj de fundaşii de la CS Otopeni.

Min. 40 CS Otopeni se apropie cu tot mai mult curaj de poarta lui Lobonţ, care a reuşit să salveze spectaculos, de sub bară, la un şut de pe stânga al lui Vitinha.

CS Otopeni a reuşit să fie egala dinamoviştilor într-o primă repriză care se încheie cu scorul de 0-0 şi în care fazele de poartă au fost destul de rare.

A început repriza secundă.

Min. 57 Fază controversată la marginea careului dinamovist. Lazici, scăpat singur cu Lobonţ, este oprit din spate de Tamaş, cere fault, însă centralul Marius Avram a lăsat jocul să continue.

Min. 67 Asediu la poarta ilfovenilor. Dinamoviştii nu reuşesc, însă, să profite de o eroare a portarului Cristian Munteanu şi nici de o lovitură liberă de la marginea careului, executată, surprinzător, de Marius Niculae, care a trimis mingea violent în zid.

Min. 75 Dinamo este în criză de timp şi de idei şi nu este ajutată nici de arbitru, deşi jucătorii gazdelor au cerut penalty, acuzând un henţ în careu al lui Bogdan Panait.

Min. 83 Este rândul celor din Otopeni să ceară penalty, după o cursă pe stânga pe care Cristi Constantin a finalizat-o cu o cădere neconvingătoare în careu. Dinamoviştii au mutat rapid jocul la cealaltă poartă, însă fără un rezultat concret.

Rezultat surprinzător în Şoseaua Ştefan cel Mare. Dinamo - CS Otopeni, scor 0-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo CS Otopeni Etapa a 20-a