MENIU

Femeile fac sex din 237 de motive, potrivit unui studiu

foto: blogs.mirror.co.uk

Doi cercetători americani spun că femeile fac sex de cele mai multe ori pentru a obţine ceva de la partener. Şi nu numai. În total, s-au descoperit 237 de motive pentru care femeile fac sex.

Cercetătorii au mai concluzionat că femeile apelează la sex din considerente... medicale. Astfel, în loc de scuza "nu în seara asta, mă doare capul", unele femei au observat că un act sexual te poate scăpa de o durere de cap, pentru că dilată vasele de sânge din creier.

Alte femei fac sex pentru a slăbi, iar doctorii confirmă că se pierd de la 100 la 250 de calori la fiecare partidă. Într-un an de abstineţă s-ar putea îngrăşa câteva kilograme, dar dacă au o activitate sexuală constantă pot consuma fără griji măcar 17 îngheţate de ciocolată pe an şi 23 de gogoşi.

Există şi femei care au recunoscut că fac sex din motive răutăcioase: fie din dorinţă de răzbunare pe fostul soţ, fie din dorinţa de a transmite o boală partenerului.

Unele femei au spus că fac sex din milă, cu parteneri care nu-şi pot găsi o prietenă, iar altele au recunoscut că există şi zile în care o fac din plictiseală sau pentru a deveni cât mai experimentate.

Studiul a fost efectuat asupra a 1.000 de femei din toată lumea, iar concluziile sunt reunite şi explicate în cartea intitulată "De ce fac sex femeile".

Mai multe articole despre:
medici femei studiu sex cercetători soţ dureri de cap