MENIU

Femei injectate în plină stradă cu anestezic în Slovacia

seringă

Victimele au fost drogate cu ketamină. S-au trezit după mai multe ore, fără să ştie ce s-a întâmplat, a declarat pentru AFP Tatiana Kurukova, purtător de cuvânt al poliţiei din Bratislava.

Trei femei şi o fetiţă au fost atacate la Bratislava de către necunoscuţi, cu seringi umplute cu ketamină, un anestezic cu acţiune rapidă. Unele dintre ele au fost apoi răpite, a anunţat poliţia slovacă, citată de AFP.

\"Victimele au fost drogate cu ketamină. S-au trezit după mai multe ore, fără să ştie ce s-a întâmplat\", a declarat pentru AFP Tatiana Kurukova, purtător de cuvânt al poliţiei din Bratislava.

Ketamina, folosită mai ales în chirurgia veterinară, este o substanţă halucinogenă care poate provoca pierderea cunoştinţei.

Primul atac a avut loc în luna august, iar celelalte în ultimele două săptămâni. Femeile au fost atacate noaptea, la ieşirea din discoteci, iar ultima lor amintire este o pişcătură. Fetiţa a fost atacată în plină zi, pe stradă, dar nu i-a fost furat nimic.

Potrivit poliţiei, niciuna dintre victime nu a fost violată, dar este dificilă constatarea unei viol după administrarea ketaminei, care acţionează ca un relaxant muscular foarte puternic.

Poliţia a multiplicat patrulele în locurile unde au avut loc atacurile.

 

 

Mai multe articole despre:
Slovacia viol seringă Bratislava ketamină