MENIU

Federaţia Română de Handbal a semnat un parteneriat cu o renumită casă de pariuri

Foto: NewsIn
Cristian Gaţu: Principala noastră competiţie e cu criza economică

Naţionala masculină de handbal a României s-a îmbrăcat în haine noi pentru Campionatul Mondial din Croaţia, care începe pe 16 ianuarie. Tricolorii au semnat un parteneriat cu o renumită casă de pariuri.

Calificată după 14 ani la un Campionat Mondial, naţionala masculină de handbal a găsit metoda de a depăşi criza economică. Tricolorii au semnat un parteneriat avantajos cu o casă de pariuri.

"Principala noastră competiţie e cu criza economică, care e ucigătoare şi încercăm să scăpăm de eventualele urmări. Este o sumă bună care e binevenită", a declarat preşedintele FRH, Cristian Gaţu.

Ca să spargă ghinionul din ultimii ani, handbaliştii lui Aihan Omer s-au îmbrăcat în haine noi. În Croaţia, naţionala va avea trei echipamente de joc, fiecare în culorile steagului României. Chiar dacă tricolorii care vor juca în grupa A, au cea mai slabă cotă, 300 la 1, pentru câştigarea Campionatului Mondial, şeful handbalului românesc, Cristian Gaţu este convins că buturuga mică poate răsturna pronosticurile.