MENIU

FCM Bacău trebuie să primească 500.000 de euro dacă Lovin va pleca de la Steaua

Foto: NewsIn

Lovin este pe picior de plecare din Ghencea. Exclus de la prima echipă, în prezent antrenându-se cu echipa a II-a, mijlocaşul îşi caută o grupare la care să se transfere. Fosta sa grupare cere însă bani pe el, în cazul în care se va transfera. Dumitru Sechelariu, preşedintele de onoare al lui FCM Bacău, fosta echipă a lui Lovin şi a lui Baciu, a declarat că gruparea moldoveană trebuie să primească 500.000 de euro, dacă jucătorul va plec din Ghencea.

"Gigi a spus că trebuie să îmi dea 200.000 de euro dacă pleacă Lovin, dar are gărgăuni la cap dacă zice aşa. Suma pe care trebuie să o primim noi în cazul în care Lovin pleacă de la Steaua este de 500.000 de euro. Şi dacă devine liber de contract, tot atât trebuie să primim. Nu mă interesează că sunt bani mulţi. În trecut, Gigi câştiga campionate şi juca în Liga Campionilor cu jucători de la noi, în timp ce FCM Bacău retrograda. Acum nici nu se mai pune problema să renegociem. A venit şi jucătorul la mine, dar i-am zis: 'Tată, îmi pare rău, dar nu pot să te las să pleci pe mai puţin'", a spus Sechelariu.

Florin Lovin a fost anunţat de clubul Steaua că nu mai face parte din vederile antrenorului pentru noul sezon, a fost trimis la echipa a doua şi pus pe lista de transferări. Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat că nu vrea să primească niciun ban din transferul jucătorului, dar acesta trebuie să se înţeleagă cu Dumitru Sechelariu, de la FCM Bacău, pentru că moldovenii deţin o cotă parte din drepturile jucătorului.

Lovin a venit la Steaua în sezonul 2004-2005, iar de atunci a adunat peste 130 de meciuri în tricoul Stelei, în toate competiţiile. Eugen Baciu a ajuns şi el în Ghencea în acelaşi sezon, dar a fost folosit mai puţin de antrenorii care au trecut pe la Steaua, el adunând peste 80 de partide în tricoul roş-albaştrilor.
Mai multe articole despre:
Steaua FCM Bacău plecare Lovin