MENIU

FC Vaslui este prima echipă calificată în sferturile Cupei României

Foto: NewsIn

FC Vaslui s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Gaz Metan Mediaş, în primul meci al optimilor.

Pe un teren extrem de greu, Gaz Metan a fost echipa mai activă, iar portarul vasluienilor, Kuciak, a avut mult de lucru în prima repriză, care a fost la un pas de a se încheia cu scorul de 0-0.

Totuşi, contrar cursului jocului, FC Vaslui a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 44, când Gerlem a pătrus în careu pe stânga, a întors pentru Burdujan, iar şutul acestuia din centrul suprafeţei de pedeapsă a fost deviat în propria poartă de Buzean.

În repriza secundă, jocul a fost ceva mai echilibrat, iar ambele formaţii şi-au trecut în cont câte o bară, Gaz Metan prin Pârvulescu (70), iar FC Vaslui prin Wesley (72).

FC Vaslui rămâne neînvinsă sub comanda lui Marius Lăcătuş, cu patru victorii (trei în campionat) în tot atâtea meciuri.

CASETA TEHNICĂ:

GAZ METAN MEDIAŞ - FC VASLUI 0-1 (Burdujan 44)

Gaz Metan: Vâtcă - Hoban, Akaki Kubutia (Nohai 82), Fl. Lazăr, Buzean - Al. Munteanu (Cigan 60), Todea, Eric (Zaharia 84), Pârvulescu - Bud, Dudiţă. Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Zubar, Farkaş (Akakpo 61), Hugo Luz - Pavlovic - Burdujan, R. Costin, Gerlem (Buhăescu 78) - Wesley - Temwanjera (N. Jovanovic 87). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Eric 7, Pârvulescu 90 / R. Costin 27. Buhuş 33

Arbitri: Augustus Constantin - Adrian Vidan, Ioan Onicaş

Stadion: Gaz Metan; Spectatori: 1.500

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Gaz Metan - FC Vaslui, scor 0-1
.