MENIU

FC Timişoara - Balint: "Am văzut la echipă lucruri care nu mi-au plăcut, dar o să le rezolvăm"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat marţi că e mulţumit de modul în care se pregătesc elevii săi, însă a observat la echipă şi lucruri legate de disciplină care nu l-au mulţumit, însă a precizat că acestea vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

"A trecut aproape o săptămână de pregătire şi pot spune că sunt foarte mulţumit de modul în care se pregătesc băieţii mei. Şi ei sunt satisfăcuţi de modul în care decurg antrenamentele, dar asta până încep meciurile, să vedem după aia! O să înceapă campionatul, unii o să joace, alţii nu, şi cu siguranţă vor fi şi jucători nemulţumiţi. Am vorbit mult cu ei, dar am văzut şi lucruri care nu mi-au plăcut. Lucruri legate de disciplină, de joc, dar pe care le vom rezolva cu siguranţă", a declarat Gabi Balint.

Antrenorul echipei de pe Bega susţine că nu vor mai fi transferaţi alţi jucători, pentru că preţul lor este foarte mare şi, chiar şi în condiţii de criză economică, impresarii ţin foarte mult la preţul pe care îl cer pe fotbalişti.

FC Timişoara are programat primul stagiu de pregătire între 14 şi 27 ianuarie în Antalya (Turcia), în timp ce al doilea turneu de pregătire se va desfăşura în perioada 3-14 februarie în Spania sau Cipru.
Mai multe articole despre:
antrenor Gabi Balint FC Timişoara