MENIU

FC Timişoara a îndeplinit toate criteriile şi a fost admisă de UEFA în preliminariile Ligii

Foto: NewsIn

Secretarul general al UEFA, David Taylor, a trimis, vineri, clubului FC Timişoara confirmarea că bănăţenii vor putea particpa în sezonul 200-2010 al Ligii Campionilor, după ce reprezentanţii forului european au verificat dosarul de înscriere, informează site-ul formaţiei de pe Bega.

"După o atentă verificare a documentelor necesare pentru a fi eligibil a partipa în Liga Campionilor, UEFA are plăcerea să vă informeze că aţi fost admişi în competiţia din sezonul 2009-2010", se arată în documentul trimis de David Taylor timişorenilor.

FC Timişoara a terminat campionatul pe locul 3, dar după ce a primit cele 6 puncte înapoi de la TAS a urcat pe locul doi în clasament, depăşind-o pe Dinamo. Bănăţenii vor evolua astfel în turul 3 priliminar al Ligii Campionilor, acolo unde ar putea întâlni formaţii precum Şahtior Doneţk, Sporting Lisabona, Andrelecht Bruxelles, Celtic Glasgow sau Panthinaikos Atena.

În cazul în care timişorenii vor merge mai departe, în runda play-off vor juca împotriva uneia din formaţiile Arsenal, Atletico Madrid, Olympique Lyon, Fiorentina sau VfB Stuttgart.
Mai multe articole despre:
UEFA dosar