MENIU

FC Barcelona scrie istorie! Echipa lui Guardiola e prima grupare din Primera cu 50 de puncte la finalul turului

Foto: http://ecodiario.eleconomista.es
Rezumatele partidelor FC Barcelona - Deportivo La Coruna 5-0 şi Real Madrid - Osasuna 3-1

Barcelona străluceşte în "era" Guardiola. Echipa catalană este prima din istoria Primerei Division care ajunge la 50 de puncte la finalul turului. Ultima victimă a lui Messi&Co. a fost Deportivo La Coruna, învinsă cu 5-0. Real a trecut cu 3-1 de Osasuna şi rămâne la 12 puncte în spatele rivelei.

Barcelona continuă să doboare record după record în actualul sezon din Primera, după ce a devenit prima echipă cu 50 de puncte la finalul turului.

Pe "Camp Nou", în faţa propriilor fani, catalanii au spulberat-o pe Deportivo. Spectacolul a fost deschis de Lionel Messi şi a fost completat, cu câte o dublă, de cele două vârfuri, Samuel Eto'o şi Thierry Henry.

Tot în Spania, Real Madrid, proaspăt despărţită de preşedintele Calderon, rămâne pe poziţia a doua a clasamentului după ce a trecut cu 3-1 de Osasuna. Emoţiile nu au lipsit însă pe "Santiago Bernabeu", după ce oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în prima repriză, prin Nekounam.

După pauză madrilenii s-au trezit şi au făcut spectacol. Golurile lui Sergio Ramos, Gonzalo Higuain şi Arjen Robben i-au menţinut pe madrileni la 12 puncte în spatele Barcelonei.

Mai multe articole despre:
Spania Real Madrid Fc Barcelona Primera