MENIU

FC Barcelona a trecut cu 3-1 de Atletico Madrid în Cupa Spaniei

Foto: lionelmessi-photo.blogspot.com
Lionel Messi a reuşit un hat-trick în partida cu Atletico Madrid

FC Barcelona vrea tot în acest sezon. Pe primul loc în Primera şi calificaţi în optimile Ligii, catalanii merg mai departe şi în Cupa Spaniei. Eroul victoriei cu 3-1 în faţa celor de la Atletico Madrid a fost Lionel Messi, autorul unui hat-trick.

Doar în tribune în prima etapă de camponat din 2009, argentinianul Lionel Messi a revenit în forţă în Cupa Spaniei, împotriva celor de la Atletico Madrid.

Pe Vicente Calderon, Barcelona a făcut spectacol, chiar dacă Pep Guardiola nu i-a folosit pe Xavi, Samuel Eto'o şi Thierry Henry. Sub privirile selecţionerului argentinian Diego Armando Maradona, Lionel Messi şi-a început show-ul în minutul 12 când a marcat primul gol al serii după o combinaţie rapidă cu Dani Alves.

Acelaşi Messi a marcat golul de 2-0 din penalty, după ce tot el fusese faultat în careu de Heitinga, acesta fiind eliminat. gazdele au redus din diferenţă în minutul 69 prin Ujfalusi, dar starul argentinian a ieşit din nou la rampă în minutul 80, caând a reuşit hat-trick-ul.

Două minute mai târziu, Messia fost schimbat în ovaţiile publicului madrilen, iar Barcelona îşi continuă drumul în Cupa Spaniei, trofeu pe care nu l-a mai cucerit din 1998.

 

Mai multe articole despre:
Cupa Spaniei Atletico Madrid Fc Barcelona