MENIU

Farul - Gerlem a fost scos din lot pentru comportament inadecvat şi gesturi obscene

Foto: www.sportm.ro

Farul Constanţa a decis duminică să îl scoată din lot pe jucătorul brazilian William Gerlem, pentru că nu s-a prezentat la antrenamentul programat în cursul zilei, dar şi pentru gesturile obscene făcute la adresa suporterilor, în meciul cu FC Argeş.

Decizia de a-l scoate din lot a fost luată de conducerea tehnică a echipei şi aprobată de conducerea executivă. Aceasta din urmă a fost de acord ca Gerlem să nu mai facă parte din lotul primei formaţii până la şedinţa Consiliului Director, în care se va decide ce măsuri disciplinare vor fi luate.

Gerlem urmează să se pregătească doar cu echipa a doua a clubului, care activează în Liga a III-a.

Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, pe FC Argeş, scor 2-0, prin golurile marcate de Rusmir (11) şi Chico (36). În urma victoriei cu FC Argeş, Farul a acumulat 26 de puncte, dar nu mai are nicio şansă de salvare de la retrogradare, deoarece în urma rezultatelor din această etapă a rămas la 9 puncte în spatele echipelor de pe locurile 13 şi 14, Gloria Bistriţa, respectiv Politehnica Iaşi, care au avantajul rezultatelor directe în faţa constănţenilor.