MENIU

Fără o victorie cu Austria, tricolorii îşi pot lua adio de la CM

Foto: NewsIn

Cu doar patru puncte din primele patru meciuri, naţionala are doar varianta victoriei în Austria, la Klagenfurt! Fără trei puncte tricolorii vor pierde orice speranţă de a juca la Mondialul sud-african din 2010!

Faţă de meciul cu Serbia de la Constanţa, Piţurcă îl va putea folosi din nou pe Goian, a cărui suspendare a expirat - iar stelistul l-ar putea înlocui în linia de fund pe Dorel Stoica!

Piţurcă e convins că jocul cu Austria nu va fi floare la ureche pentru tricolorii aflaţi cu moralul la pământ după eşecul de la Constanţa!

"O echipă care a învins Franţa poate învinge orice adversar!", a spsu selecţionerul.

Înaintea partidei cu Austria, România ocupă locul 5 în grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, cu patru puncte, la egalitate de puncte cu viitorul adversar de la Klangenfurt.

Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 12p (5j), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franţa 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. România 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).

La CM din 2010 se vor califica automat câştigătoarele celor nouă grupe de calificare şi încă patru echipe, învingătoarele din play-off-urile care se vor disputa între cele mai bune opt ocupante ale poziţiilor secunde în grupe.

Mai multe articole despre:
România Austria naţionala CM 2010