MENIU

Fanii Stelei le-au dat un ultimatum jucătorilor: Bateţi pe Dinamo sau luaţi foc!

Foto: NewsIn

Fotbaliştii Stelei nu au pace nici în cantonament! Suporterii s-au adunat la stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a le cere socoteală jucătorilor lui Lăcătuş după înfrângerea de la Târgu Jiu. Deşi iritaţi de ultimele rezultate, suporterii au fost paşnici şi le-au dat un ultimatum fotbaliştilor: victorie cu Dinamo sau maşini incendiate.

Aproximativ 100 de suporteri ai Stelei s-au adunat, joi după-amiază, în faţa caselor de bilete din Ghencea pentru a le cere socoteală jucătorilor, fiind nemulţumiţi de rezultatele proaste ale "roş-albaştrilor" din ultimul timp.

Deşi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a încercat să stea de vorbă cu suporterii, aceştia nu s-au lăsat până nu au reuşit să stea de vorbă cu jucătorii, la finalul antrenamentului. În condiţiile în care şansele la titlu ale Stelei tind la zero, fanii "roş-albaştrilo" mai au un singur dor: victorie în eternul derby cu Dinamo. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Lăcătuş i-au asigurat pe susţinători că vor da totul pentru victorie cu marea rivală din Ştefan cel Mare, în timp ce membrii galeriei au ameninţat că în caz contrar maşinile le vor fi incendiate.

Steaua se află la nouă puncte de liderul Dinamo, cu 11 etape înaintea finalului de sezon.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Ghencea suporteri Etapa a 23-a