MENIU

Fanii lui Michael sunt dezamăgiţi de schimbările făcute de familie

Foto: Realitatea TV

Incertitudinea care planează asupra funeraliilor lui Michael Jackson îi dezamăgeşte pe fanii săi, care se adunaseră în număr mare în faţa porţilor fermei Neverland. Mulţi consideră acest loc adevărata casă a megastarului şi locul cel mai potrivit pentru a fi înmormântat.

Speranţele fanilor care îl aşteptau pe Michael Jackson la Neverland s-au năruit. Fără ceremonii publice sau private pe domeniul fermei californiene, aceasta este dorinţa familiei. Mulţi consideră că acesta era locul perfect unde idolul lor ar fi trebuit să-şi doarmă somnul de veci.

"Mi-aş dori să îl îngroape aici. Este foarte trist, cred că asta este ceea ce şi-ar fi dorit şi el. Un loc unde copiii săi ar fi putut veni. Acesta este locul pe care l-a iubit.", a afirmat unul dintre cei adunaţi pentru a-i aduce omagii starului.

"Am vrut doar să venim aici. Nu am fi stat pentru funeralii oricum, dar cred că ar fi fost frumos să le organizeze aici. Cred că aici se simţea acasă.", a declarat un alt fan.

Şi totuşi pentru unii dintre fanii săi schimbările nu par o problemă. Sunt gata să îl urmeze pe ultimul drum oriunde ar fi acesta.

"Este trist. Dar indiferent unde va avea loc înmormântarea, vom merge şi noi.", a mărturisit un alt admirator.

Potrivit zvonurilor, cel mai probabil, Michael Jackson va fi înmormântat la Los Angeles.
Mai multe articole despre:
Michael Jackson Neverland înmormântare ceremonie