MENIU

Fanii lui Michael Jackson boicotează documentarul \"This Is It\"

Foto: www.musichat.ro

Fanii lui Michael Jackson au lansat o campanie împotriva filmului \"This Is It\", pe motiv că acesta acoperă problemele tot mai acute de sănătate ale artistului, culminând cu moartea sa, şi stresul cauzat de munca la cele 50 de spectacole care urmau să aibă loc în Londra, scrie cotidianul The Sun.

Campania se intitulează "This Is NOT It" ("Nu e asta") şi a primit, în primele 24 de ore de la lansare, 20.000 de semnături online. Purtătorul de cuvânt al campaniei spune că "filmul a fost editat cu vicleşug, pentru a maximiza profiturile".

Michael Jackson lucra la revenirea sa în lumea muzicii printr-un serie de 50 de concerte cu proiecţii tridimensionale, cascadorii care sfidează gravitaţia, teme ecologice şi o tehnologie multimedia ce necesita un buget de 25-30 de milioane de dolari.

Producătorul concertelor, Kenny Ortega a editat peste 100 de ore de filmări de la repetiţii, pentru a pune cap la cap acest show fără Michael Jackson în carne şi oase pe scenă. “Nu mi-a plăcut ideea de prima dată. Gândeam că este prea aproape tragedie, prea emoţional. Dar ce e cu adevărat ciudat este că ultimele cuvinte pe care mi le-a spus Michael, cu o seară înainte, după repetiţii, au fost
Mai multe articole despre:
film campanie Michael Jackson documentar this is it