MENIU

F5 X-Media semnează cu reţeaua LegalNet şi devine regia cu cea mai puternică ofertă de website-uri de business din .RO

FOTO: legalnet.ro

F5 X-Media, regia de vânzări a companiei new media F5, parte din grupul Realitatea-Caţavencu, a semnat săptămâna aceasta un contract de reprezentare pentru cele 8 produse online ale reţelei juridice LegalNet, întărindu-şi audienţa pe segmentul de business care însumează, astfel, 1,17 milioane unici şi 7 milioane afişări, conform datelor SATI din luna septembrie.

Astfel, atât din punct de vedere al vizitatorilor unici însumaţi, cât şi al numărului de pagini afişate, F5 X-Media devine regia cu cota de piaţă cea mai importantă în materie de site-uri de business, depăşind ofertele similare ale MediaPRO Interactiv, Internet Corp şi AdEvolution.

“Parteneriatul cu reţeaua juridică online LegalNet oferă clienţilor F5 X-Media accesul la o comunitate de business puternică şi foarte bine targetată – cea a persoanelor interesate de sfaturi juridice; având la dispoziţie posibilităţi de advertizare din cele mai diverse, de la display, la proiecte speciale”, a spus Irina Moroşanu, business affairs F5, compania care deţine regia de vânzări F5 X-Media.

“Din revista online Avocatnet.ro ne-am transformat, de-a lungul timpului, în instrument de comunicare, furnizor de soluţii de training şi integrator de servicii de networking de afaceri pentru juriştii şi economiştii din România. Parteneriatul încheiat cu F5 X-Media aduce lângă noi un partener experimentat, care ne va ajuta să monetizăm cât mai bine segmentul de publicitate online din afacerea pe care o reprezintă acum reţeaua LegalNet”, a declarat Alin Popescu, managing partner LegalNet.

Începând din această săptămână, F5 X-Media include în portofoliul său spaţiile publicitare de pe 5 website-uri de business AvocatNet.ro, Contractdemunca.ro, Taxeimpozite.ro, Infosrl.ro, Modeldecontract.ro; respectiv 3 de divertisment Zodii.ro, Timpultau.ro şi Priceput.ro, aparţinând celei mai importante reţele online juridice din România – LegalNet.

Conform datelor aferente lunii septembrie prelevate de SATI, website-urile nou-intrate cresc cu 4% numărul total de unici ai regiei şi cu 8 procente numărul de afişări, F5 X-Media având, astfel, 9,3 milioane de viziatori unici însumaţi care generează 126 de milioane de afisari.

În plus, odată cu administrarea reţelei LegalNet, F5 X-Media beneficiază de cea mai puternică ofertă pe segmentul de business, cumulând cei mai mulţi vizitatori unici în categoria Economie şi finanţe din SATI, circa 1,17 milioane conform datelor din septembrie, şi 9 produse – portalul de business MONEY.ro (include website-urile Standard.ro, Moneyexpress.ro, MoneyChannel.ro, Antreprenor.NET, Afacereza.ro, Brokerulzilei.ro şi Lumeaincriza.ro), Conta.ro (afiliat la MONEY.ro din septembrie) IQads.ro, SMARK.ro, AvocatNet.ro, ContractDeMunca.ro, TaxeImpozite.ro, Infosrl.ro şi ModelDeContract.ro. La acestea se adaugă şi audienţa realizată de  StudiiDeCaz.ro, măsurată de Trafic.ro.
Mai multe articole despre:
parteneriat F5 X-Media