MENIU

F5 lansează Antreprenor.NET – comunitatea întreprinzătorilor mici şi medii din România

Foto: REALITATEA.NET

Antreprenor.NET, platforma web 2.0 dedicată întreprinderilor mici, celor mijlocii şi startup-urilor, s-a lansat luni, 4 mai. Platforma pune la dispoziţia clienţilor săi instrumente şi soluţii pentru clădirea de afaceri, relaţionarea cu potenţialii parteneri şi încheierea de colaborări.

“Antreprenor.NET este un ajutor atât pentru cei aflaţi la început de drum, cât şi pentru cei care conduc deja IMM-uri, un mediu interactiv care încurajează relaţionarea între membrii cu interese comune” declară Alexandru Cerchez, publisher Antreprenor.NET.

“Noul produs lansat astăzi de F5 intră în compeţie cu produse precum bizoo.ro sau clubafaceri.ro, dar are un diferenţiator puternic, având susţinerea emisiunii Antreprenor de pe The Money Channel şi a suplimentului Antreprenor editat de cotidianul Business Standard. Grupul Realitatea-Caţavencu mizează în continuare pe conceptul cross-media, unde brandurile TV, print, online acţionează unitar, cu declinări specifice fiecărui mediu” a completat Dragoş Stanca, managing director F5 şi membru al board-ului Realitatea-Caţavencu.

Portalul Antreprenor.NET mizează pe oportunitatea membrilor de a-şi crea o pagină proprie de prezentare în zona de comunitate - “Membrii”; conţinutul editorial premium – “Articole”; şi o secţiune de suport unde utilizatorii pot primi sfaturi direct de la specialiştii din diverse domenii - “Consilier”.

Prin intermediul structurii sale, noua platformă de business facilitează interacţiunea între companii din aceeaşi arie de activitate şi maximizează gradul de vizibilitate a produselor şi serviciilor comercializate de acestea, membrii beneficiind de promovare în funcţie de pachetul ales: “Pachetul gratuit”, “Antreprenor”, “Antreprenor Plus” şi “Antreprenor Platinum”.

Toate companiile înscrise pe Antreprenor.NET pot fi găsite în zona de “Membrii”, rubrica “Director”. Conducătorii de firme mici şi medii au ocazia de a-şi prezenta afacerile creându-şi profiluri, adevărate pagini web personalizate în funcţie de specificul activităţii şi nevoile de parteneriere ale acestora, cu posibilitate de încărcare a materialelor multimedia (fişiere video şi fotografii).

În secţiunea “Membrii”, utilizatorii au posibilitatea de a posta oferte şi cereri de colaborare sau de comercializare a produselor şi serviciilor deţinute sau dorite, accesând sub-secţiunile “Oferte” şi “Cereri”. În plus, ofertanţii îşi pot creşte vânzările generând cupoane de reducere pentru vizitatorii profilurilor lor, în timp ce toate companiile înscrise au la dispoziţie instrumentul de recrutare “Joburi”.

Membrii Antreprenor.NET beneficiază de o serie de resurse reunite în partea editorială a portalului, “Articole”, care acoperă ştiri de business şi informaţii utile din toate domeniile de interes: “Strategie”, “Marketing”, “Branding”, “Vanzari”, “HR”, “Startup”, “Francize”, “Finanţe” şi “E-business”.

Antreprenorii pot apela în permanenţă la echipa de experţi pregătiţi să le ofere sfaturi şi soluţii în afaceri, în cadrul rubricii “Întreabă specialistul”.

Mai mult, userii Antreprenor.NET dispun de o serie de “Linkuri utile” către ediţiile online ale publicaţiilor de afaceri româneşti şi internaţionale, dar şi către recenziile unor cărţi de business, având, în acelaşi timp, acces la cărţi în format pdf şi documente importante pentru mediul de afaceri, în rubrica “E-learning”.

Antreprenor.NET este inclus în portofoliul F5 – compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross—media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului media. Soluţia web a fost dezvoltată de F5 în colaborare cu Brainient.