MENIU

F5 a înregistrat creşteri importante de trafic, atât pe segmentele de news şi business publishing, cât şi în zona de divertisment

Foto: Realitatea.NET

Luna trecută, F5 a depăşit 2 milioane de utilizatori absolut unici (deduplicaţi) pe cele 4 website-uri de ştiri înscrise în SATI şi, respectiv, 700 de mii de vizitatori unici pe TPU.ro.

F5 a reuşit, în octombrie, să-şi întărească poziţia în piaţă obţinând performanţe notabile de trafic pe trei din segmentele pe care activează: news publishing, business publishing şi divertisment.

Astfel, la nivelul celor 4 website-uri de stiri editate de F5 şi monitorizate de SATI – portalul REALITATEA.NET, Catavencu.ro, NewsIn.ro şi Cotidianul.ro - compania a realizat peste 2 milioane de utilizatori absolut unici (deduplicaţi).

În plus, comparativ cu septembrie, compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu a înregistrat cea mai importantă creştere de audienţă între site-urile din categoria Economie şi finanţe auditate de SATI, portalul MONEY.ro avansând pe locul 3 în clasament.

Mai mult decât, cel mai important produs din portofoliul F5 şi totodată portalul de ştiri numărul 1 în România, REALITATEA.NET, a bătut toate recordurile înregistrate până în prezent de un website de ştiri românesc, din categoriile general, tabloide sau sport, de la înfiinţarea SATI, înregistrând 1.662.004 de vizitatori unici.

În ceea ce priveşte segmentul de business publishing, portalul de business multi-brand MONEY.ro a urcat, în octombrie, pe poziţia 3 în topul site-urilor din categoria Economie şi finanţe, realizând  circa 590 de mii de vizitatori unici, 3,5 milioane de afişări şi 1,3 milioane de vizite. Comparativ cu luna septembrie, MONEY.ro reuşeşte să înregistreze cea mai mare creştere, în cifre absolute, a numărului de vizitatori unici lunari (+134 de mii).

În plus, în cadrul aceleiaşi categorii (Economie şi finanţe), comparativ cutabloide sau sport, de la înfiinţarea SATI, înregistrând 1.662.004 de vizitatori unici.

De asemenea, în zona website-urilor de divertisment editate de F5, TPU.ro – cea mai importantă platformă de întrebări şi răspunsuri din România, deţinută în parteneriat cu TreeWorks; a câştigat în octombrie circa 135 de mii de vizitatori unici în plus faţă de septembrie, depăşind valoarea de 700 de mii de vizitatori unici lunari şi menţinându-şi traficul pe o curbă ascendentă.