MENIU

EXIT POLL 26 mai. Cum au votat românii, la alegerile din 26 mai. REZULTATE VOT

EXIT POLL 26 mai. Cum au votat românii, la alegerile din 26 mai. REZULTATE VOT

EXIT POLL 26 mai. Mai sunt câteva ore până vom afla cum au votat românii la alegerile europarlamentare 2019 și la referendum. Între timp, putem consulta rezultatele alegerilor pe partide, așa cum au fost prezentate de surse politice, pentru Realitatea TV. La ora 21:00, Realitatea TV și site-ul nostru, www.realitatea.net, vor prezenta, în timp real, rezultate alegeri europarlamentare și referendum. EXIT POLL 26 mai- cum arată rezultatele votului din 26 mai?

EXIT POLL 26 mai. Peste 18 milioane de români cu drept de vot au fost așteptați, pe 26 mai, la urne, pentru a vota la alegerile europarlamentare și la referendum. Prezența la vot este una majoră, după cum a anunțat Biroul Electoral Central, întreaga zi.

După închiderea secțiilor de votare, Realitatea TV va face publice primele rezultate de la exit poll-ul realizat de CURS și Avangarde pentru alegerile europarlamentare. EXIT POLL europarlamentare va fi disponibil, tot atunci, și în acest material. Împreună vom afla ce șanse are România.

Până atunci, putem consulta rezultatele alegerilor pe partide, așa cum au fost prezentate de surse politice, pentru Realitatea TV.

EXIT POLL Europarlamentare 2019. Scor PSD, PNL și USR la ora 14:00

Între timp, iată câteva date despre cum s-a derulat, până acum, procesul de votare:

EXIT POLL 26 mai. Rezultatul votului la europarlamentare și referendum - LIVE

EXIT POLL 26 mai. Așa cum anunțam, Realitatea TV și site-ul nostru de știri, www.realitatea.net, vor prezenta, în seara de 26 mai, la ora 21:00, rezultatele unui exit poll realizat de CURS și Avangarde pentru alegerile europarlamentare.

EXIT POLL 26 mai. EXIT POLL europarlamentare 2019. Centrul de sociologie Urbană și regională, CURS, și Grupul de studii socio-comportamentale - Avangarde, sunt sigurii operatori acreditați de BEC pentru a efectua sondaje de opinie la ieșirea de la urne la alegerile pentru Parlamentul European.

Sondajul va fi efectuat la nivel național iar datele vor fi prezentate imediat după încheierea votului, atât la Realitatea TV, cât și pe site-ul nostru, www.realitatea.net.

De reținut! Alte sondajele de opinie sunt INTERZISE de Biroul Electoral Central.

Principalele momente ale votului de astăzi sunt centralizate în acest material:

Alegeri europarlamentare 2019. Liste complete candidați. Cum votăm la referendum