MENIU

EVZ: Un consilier din cadrul Poştei Române şi-a numit copiii la conducerea unor oficii poştale din Bacău

Foto: biz.ro

Olguţa Cocrea, fost deputat PRM şi în prezent consilier în cadrul companiei Poşta Română şi-a numit doi copii la conducerea unor oficii poştale din Bacău.

Mai multe rude ale fostei deputate PRM Olguţa Cocrea, în prezent consilier al directorului general al Companiei Naţionale Poşta Română, ocupă diferite funcţii de conducere la diverse oficii poştale din judeţul Bacău.

Fiica sa, Alina Cocrea, este de aproape un an inspector de exploatare şi responsabil de grupă operativă în cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Bacău.

Alina Cocrea ocupă postul respectiv printr-o derogare de la Bucureşti, deoarece abia anul acesta îşi va finaliza studiile universitare.

În octombrie 2008, fiul consilierei, George Claudiu Cocrea, a fost numit şef al Centrului de Tranzit Regional Bacău de însuşi directorul general al Poştei Române.

În replică, Olguţa Cocrea recunoaşte în Evenimentul Zilei că mai mulţi membri ai familiei sale ocupă funcţii-cheie în cadrul direcţiei regionale, dar nu consideră că la mijloc ar fi vorba de nepotism.

"Suntem o ţară democrată. Fiecare are dreptul să lucreze acolo unde vrea şi unde îi place. Dacă sunt copiii mei, normal că lucrează la poştă. Doar eu i-am crescut şi i-am format. De la mine au învăţat meseria asta. Au ocupat posturi vacante, pe care se putea înscrie oricine din ţara asta", a afirmat Olguţa Cocrea.