MENIU

Euro Media Group vrea să intre pe piaţa românească - MCSI

Foto: eum.ro

Euro Media Group, principalul furnizor de servicii de televiziune şi film din Europa, a solicitat Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei (MCSI) accesul pe piaţa românească, potrivit unui comunicat trimis de MCSI.

"Ministrul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale, Gabriel Sandu, a avut, joi, o întrevedere cu directorul executiv al Grupului Euro Media, Jean-Pierre Barry, în cadrul căreia s-a discutat despre o eventuală colaborare. Intrevederea a avut loc la solicitarea reprezentanţilor Euromedia, care şi-au manifestat interesul pentru piaţa din România, o piaţa în dezvoltare rapidă mai ales în contextul adoptării de către Guvern a Strategiei de Broadband şi a lansării spre consultare publică a Strategiei Analogic – Digital", se arată în comunicat.

Gabriel Sandu şi reprezentantul Euro Media au convenit înfiinţarea unui grup de lucru, care va avea drept obiectiv realizarea unei analize de oportunitate a unei astfel de colaborări. 

De asemenea, Grupul Télé Diffusion de France (TDF) a anunţat, joi, în cadrul unei întâlniri cu ministrul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale, Gabriel Sandu, că este interesat să pătrundă pe piaţa audiovideo din România.

Grupul Euro Media este principalul furnizor de servicii de televiziune şi film din Europa şi numără peste 1.300 de angajaţi si tehnicieni.

Mai multe articole despre:
piaţă MCSI