MENIU

Eugen Trică: Dinamo să-şi ia gândul că va juca în Liga Campionilor la Cluj, CFR ia titlul

Foto: anorthosisfc.com

Mijlocaşul lui Anorthosis Famagusta, Eugen Trică, a declarat, sâmbătă, pentru NewsIn, că actualul lider al Ligii I, Dinamo, greşeşte dacă se consideră deja campioană, deoarece fosta sa echipă CFR Cluj va cuceri titlul în România pentru al doilea an consecutiv.

"Cei din Ştefan Cel Mare fac cea mai mare greşeală dacă se văd deja campioni. În urmă cu un sezon, noi, jucătorii de la CFR Cluj, deşi eram lideri detaşaţi la sfârşitul turului, nu ne gândeam la Champions League. Am citit şi eu că oficialii lui Dinamo ar vrea să dispute partidele din Liga Campionilor pe stadionul din Gruia. Păi, nu au cum. Şi anul ăsta, tot CFR ia titlul, aşa că Dinamo să-şi ia gândul că joacă în Liga Campionilor la Cluj", a afirmat fostul internaţional român.

Trică a vorbit apoi şi despre starea sa de sănătate înaintea partidei pe care Anorthosis o va susţine duminică contra lui APOEL, liderul campionatului cipriot: "În cursul acestei săptămâni mi-am fracturat un deget de la mână la un antrenament. Din fericire, sunt apt pentru derby. Va fi un meci foarte important pentru noi, iar dacă vom câştiga ne apropiem de ei la un singur punct".

Eugen Trică s-a transferat la finalul anului trecut de la CFR Cluj la formaţia cipriotă Anorthosis Famagusta.
Mai multe articole despre:
Dinamo CFR Cluj Eugen Trică Anorthosis Famagusta