MENIU

Eugen Trică: "CFR are şanse mai mari să câştige meciul cu Rapid"

Foto: www.stelisti.ro

Mijlocaşul lui Anorthosis Famagusta, Eugen Trică, a declarat, joi, că fosta sa formaţie, CFR Cluj, este favorită în confruntarea de vineri cu Rapid, dar consideră că absenţa lui Sebastian Dubarbier, "fotbalist care putea face diferenţa", este un mare handicap pentru clubul din Gruia.

"În opinia mea, CFR are mai mari şanse să câştige meciul. De ce cred asta? Pentru că joacă în faţa propriilor suporteri şi pentru că este campioana en-titre. Chiar dacă lumea i-a criticat după primele două etape, când într-adevăr nu au jucat prea strălucit, sunt convins că alta va fi faţa CFR-ului în meciul cu Rapid", a opinat fotbalistul lui Anorthosis.

Trică a mai spus că fosta sa echipă va avea mai mult de suferit decât gruparea giuleşteană din cauza indisponibilităţilor: "Absenţele lui Mureşan şi Dubarbier vor cântâri destul de greu. Sebastian e un jucător valoros care putea face oricând diferenţa. CFR avea mare nevoiede el  pentru întâlnirea de vineri. Ştiu că şi la Rapid lipsesc trei jucători din apărare, însă eu cred că în compartimentul ofensiv se pot face mai uşor modificări. Dacă e să pun în balanţă fotbaliştii indisponibili, cred că cei din Cluj sunt mai dezavantajaţi din acest punct de vedere".

În final, fostul mijlocaş al Stelei a comentat şi afirmaţia lui Daniel Pancu, care într-o declaraţie recentă a spus că jucătorii Rapidului au vrut să câştige întâlnirea cu CFR din returul campionatului trecut. "Foarte bine au procedat giuleştenii la acea vreme. Păi după câte le-a făcut Steaua... Şi eu aş fi procedat la fel", a fost de părere Trică.

CFR, locul 4 în clasament, cu 35 de puncte, va întâlni, vineri, pe teren propriu, pe Rapid, care ocupă poziţia 5-a, cu un punct mai puţin decât viitoarea sa adversară.