MENIU

Eugen Preda va fi cercetat în stare de libertate, dar nu are voie să părăsească ţara

foto: judgelaw.com

Tribunalul Bucureşti a decis marţi că Eugen Preda nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile, fostul poliţist urmând să fie cercetat în libertate pentru incidentul de luna trecută din Plaza Mall.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au judecat marţi recursul făcut de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 6 prin care s-a hotărât ca Eugen Preda, una dintre persoanele implicate în scandalul de la Plaza Mall, să fie cercetat în libertate.

Eugen Preda a cerut instanţei ca Bogdan Oprea, şeful firmei de pază BGS, să fie supus testului cu detectorul de minciuni. De asemenea, Preda a cerut ca şi el să fie supus aceluiaşi test, pentru a se afla adevărul. Avocatul acestuia le-a spus magistraţilor că a depus deja la Parchet o cerere în acest sens.

Reprezentanţii Parchetului nu au adus, nici la acest termen, o parte din înregistrările video din timpul conflictului dintre clanul Preda şi agenţii BGS.

Din acest motiv, magistraţii au hotărât să renunţe la aceste probe, pentru a nu tergiversa soluţionarea recursului.

O parte din înregistrările video de la Plaza Mall au fost şterse, au declarat pentru NewsIn surse judiciare

În prezent, anchetatorii încearcă să recupereze imaginile pentru a stabili toate detaliile incidentului în care au fost implicaţi membrii clanului Preda. 

Mai multe articole despre:
proces scandal Eugen Preda Mall Plaza