MENIU

Eugen Preda spune că ar fi fost bătut de unul dintre poliţiştii SPIR care apar pe înregistrare

FOTO: bzi.ro

Eugen Preda, implicat în scandalul de la Mall Plaza din februarie, a declarat, marţi, că unul dintre cei doi poliţişti SPIR care apar pe înregistrarea făcută publică, duminică, de \"Gardianul\", l-ar fi bătut.

"Situaţia mea este cumva înspre bine, pentru că, după cum a văzut toată lumea, au ieşit înregistrările respective care pot dovedi că eu am fost victima şi nu cum zicea Bogdan Oprea că eu am atacat mall-ul şi că eu am făcut numai probleme", a afirmat Preda, care a precizat că a fost lovit de un poliţist de la SPIR.

Preda a adăugat că totul a fost premeditat. "A fost pregătit. Din păcate nu i-a ieşit cum şi-a dorit el. El (n.r. Bogdan Oprea) nu se aştepta ca eu să scap dintre uşile glisante şi cele rotative şi credea că o să se termine totul acolo. O să mă bată un pic acolo, o să mă târască prin subsolurile mall-ului, o să mă mai bată şi acolo şi o să mă dea pe mâna Poliţiei ca un presupus infractor. La care, eu, făcând sport, am avut şansa să scap dintre uşile glisante şi rotative şi am fugit spre magazinul Bamboo. Acolo am fost placat de un individ de la BGS, am căzut, m-am ridicat am intrat în magazin şi acolo cei de la BGS au intrat după mine în număr foarte mare şi m-au lovit. În momentul în care mi-au pus cătuşele, a venit şi SPIR-ul şi împreună cu ei m-au luat. M-a controlat cel din stânga pe la coaste cu nişte pumni, cu nişte picioare când am căzut jos. Am rămas foarte dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu se poate aşa ceva. Este inadmisibil", a afirmat sportivul.

Preda a acuzat firma BGS că a vrut să ascundă înregistrări din acest caz. "Sunt înregistrări, dar nu ştiu dacă vor mai apărea vreodată pentru că cei de la BGS au avut grijă să muşamalizeze totul. Eu sunt bucuros că au ieşit câteva înregistrări la iveală pentru că, dacă nu ieşeau, eram considerat vinovat şi acuma. Pentru că Bogdan Oprea are aşa influenţă că mă pot aştepta la orice, din victimă să mă trezesc arestat, cum de fapt s-a şi întâmplat cu mine şi prietenii mei", a afirmat Preda.

Eugen Preda a mai spus că a depus o plângere penală, dar nu a primit niciun răspuns până acum, sportivul precizând că ar putea să deschidă şi un proces civil.

Mai multe articole despre:
Poliţia BGS Eugen Preda Bogdan Oprea Plaza Mall SPIR