MENIU

Emil Boc şi Marko Bela s-au întâlnit la Palatul Victoria

foto: gov.ro

Emil Boc, preşedintele PD-L, şi Marko Bela, preşedintele UDMR, s-au întâlnit la Palatul Victoria.

La Palatul Victoria se află şi premierul desemnat Lucian Croitoru care a declarat că va începe negocierile pentru formarea noului cabinet. Negocierile vor fi lungi şi dure, a spus Croitoru, întrucât PSD, PNL şi minorităţile îl susţin în continuare pe Klaus Johannis pentru funcţia de şef al Executivului.

Joi, Kelemen Hunor, reperezentantul UDMR a susţinut că formaţiunea sa politică nu va refuza o discuţie cu Lucian Croitoru. "Vom dialoga cu toate partidele politice din Parlamentul României în continuare pentru că doar partidele politice au posibilitate de a asigura echilibru şi stabilitate politică", a susţinut Hunor.

Emil Boc, preşedintele PD-L şi premier interimar, s-a întâlnit cu Lucian Croitoru joi. PD-L este singurul partid care şi-a declarat sprijinul pentru premierul desemnat.

Mircea Geoană, preşedintele PSD, a declarat că Lucian Croitoru este "un pion de sacrificiu al domnului Băsescu" şi nu va avea susţinerea partidului său. PNL i-a transmis lui Croitoru că nicunul dintre parlamentarii săi nu îl va vota în Parlament.