MENIU

Emil Boc nu va modifica ordonanţa deconcentratelor, în ciuda presiunilor lui Traian Băsescu

FOTO: NewsIn

Emil Boc a adus luni câteva completări cu privire la ordonanţa privind deconcentratele şi a atacat din nou fostul guvern acuzându-l de prăduirea României, în cadrul emisiunii lui Radu Moraru de la B1TV.

Prim-ministrul României, Emil Boc a declarat luni că nu s-a luat niciodată în discuţie modificarea ordonanţei privind deconcentratele, fără să facă vreo referire la declaraţia lui Traian Băsescu care a recomandat guvernului să mai reflecteze asupra acestei măsuri, spunând că este dreptul acestuia să spună ce doreşte. Mai mult, Theodor Stolojan a afirmat că preşedintele României va avea o discuţie cu Coaliţia de guvernare pe această temă.

„Am văzut şi astăzi, pe multe posturi de televiziune, că guvernul modifică ordonanţa deconcentratelor. Nu am discutat niciodată modificarea acestei ordonanţe pe care am adoptat-o şi care are raţiuni de management”, a declarat Emil Boc. Acesta a mai subliniat şi că unii dintre şefi s-ar putea să fie reconfirmaţi în funcţie, dar că acest fapt rămâne la latitudinea ministrului de resort.

Emil Boc a atacat din nou fostul guvern Tăriceanu pentru deficitul pe care l-a lăsat, acuzându-i pe liberali de prăduirea României. „Ne-au lăsat un deficit de 5,2% . Au cheltuit şi prăduit după principiul:

Citeşte şi Th. Stolojan: Traian Băsescu va discuta cu liderii Coaliţiei ordonanţa privind deconcentratele

Citeşte şi Traian Băsescu a cerut Guvernului să mai reflecteze asupra Ordonanţei privind numirile politice în teritoriu